Eind aan zadelpijn

Doe bij ons de gratis zadelmeting en laat u adviseren over onze SQlab of Selle Royal zadels. Veel mensen gingen u voor en bijna zonder uitzondering naar volle tevredenheid.

 
 


Het principe van SQlab zadels is gebaseerd op het feit dat ieder mens unieke maten heeft. Ook de afstand tussen de twee zitbotjes varieert per persoon. Met behulp van een bekkenmeting kunnen wij een SQlab zadel adviseren dat past bij uw zitvlak en zithouding op de fiets. SQlab zadels zijn voor elk type fiets in meerdere breedtematen leverbaar, dus u vindt altijd het perfecte zadel. Door goed te letten op de juiste hoogte- en terugstand-instelling én de hoek waarin het zadel staat, stellen wij de optimale zit voor u in. SQlab gebruikt de kennis die in de loop der jaren is doorontwikkeld om per gebruikersgroep de juiste zadels aan te bieden. SQlab kent de volgende soorten zadels:

  • Race/ATB/triatlon zadels
  • Hybride/Trekking zadels
  • Stad/Comfort zadels
  • Medische zadels

 
Zo is er voor iedereen het juiste SQlab zadel waarmee ook specifieke ongemakken bij mannelijke en vrouwelijke fietsers worden voorkomen. SQlab hanteert niet voor niets de vuistregel: Een zadel moet passen als een paar schoenen.

Nieuw: SQlab active-zadeltechnologie
Het beweeglijke zadel, zoals ontwikkeld door dokter Markus Knöringer 
De constructie van het zadel maakt horizontale bewegingen van het bekken mogelijk.
Zo wordt de kantelbeweging van het bekken gewaarborgd, net als wanneer we lopen.